Spektakl!

JOKIĆ "UMRO OD SMEHA", PA DAO NAJOZBILJNIJU IZJAVU U KARIJERI! NBA Nikolinom reakcijom najavila meč za titulu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Nikola Jokić forom izazvao mnogo smeha, pa pričao o veoma ozbiljnoj temi.

Izvor: Twitter/NBA/printscreen

Košarkaši Denvera imaju meč lopte u finalu NBA lige protiv Majamija, a Nikola Jokić šansu da pored burme na ruku stavi još jedan veoma vredan prsten. Upravo je burma koju nosi od kako je oženio suprugu Nataliju česta tema američkih i svetskih medija - Nikola Jokić je na svakom meču koji igra nosi, ali "zavezanu" za patiku.

Zapravo, pertlu provuče kroz prsten, pa je tako ona i na mečevima uz njega. Pričom o tom detalju, ali i o celokupnom značaju koji porodica ima na njega dok se bori protiv najboljih igrača na svetu, NBA je najavila peti meč finala i prvu utakmicu u kojoj Denver Nagetsi mogu da stignu do trofeja za ovu sezonu.

"Znamo za tvoj ritual o burmi na pertli patike, kada je to počelo?", prvo je pitanje koje je Nikoli postavljeno na ovom snimku. "Kad sam se oženio", glasio je odgovor, zbog kojeg je Jokić morao da se nasmeje svojoj fori. Tek kasnije je mogao da objasni šta se tu stvarno dešava. Pogledajte video u kojem priča o porodici:

"Skinem burmu sa prsta, stavim na levu patiku, držim burmu na levoj patici zbog familije. To je veoma važno za mene. Oni su uvek uz mene i na mojoj strani, pa im tako pokazujem ljubav. Šaljem im poljupce posle utakmice. Oni su tu na svakoj utakmici, tokom celog plej-ofa", pričao je Nikola, a zatim ga je voditeljka prekinula pitanjem o ćerki.

Pokazivanje kažiprstom na dlan je danima bilo misterija za košarkaške fanatike, a sada im je Nikola Jokić objasnio o čemu se radi. "To je dečija pesmica, stara srpska pesma o ježu koji odlazi na spavanje. Uzeo sam je od našeg trenera Ogija, koji je Srbin. On i njegova supruga su mojoj ćerki pevali tu pesmicu njoj je držalo pažnju i ja sam je samo ukrao. Imati porodicu uvek uz sebe je sjajno, to je nešto što niko ne može da mi oduzme", završio je Jokić!