Užas!

SKLONITE DIVLJAKA SA TERENA! Jokić pobeđivao Majami, a Konor Mekgregor prebijao maskotu - ceo svet je gledao! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nezapamćen skandal napravio je jedan od najvećih MMA boraca svih vremena, odnosno senka velikog šampiona kakav je Konor Mekgregor nekada bio.

Izvor: Twitter/SportsCenter/printscreen

Nikola Jokić je odveo svoj Denver u turistički obilazak Floride i gostovanje Majamiju u finalnoj seriji NBA lige bilo je izuzetno uspešno. Sada je tim iz Kolorada na samo jedan trijumf od prve šampionske titule u istoriji franšize, ali se četvrti meč u seriji neće pamtiti samo po tome. Obeležio ga je i Konor Mekgregor, nekadašnji MMA borac.

On je tokom pauze bio centralna figura na parketu hale u kojoj su igrali Majami i Denver, a tom prilikom je nokautirao i "overio" maskotu domaćeg tima. Deluje potpuno suludo kada se pročita, ali stvarno se to desilo - nekada veliki šampion UFC organizacije prebio je čoveka koji u kostimu zabavlja publiku u hali.

Prvo veoma razoran udarac u glavu, a zatim i još jedan nakon što je čovek u kostimu pao na parket bili su dovoljni da Mekgregor čoveku nanese povrede zbog kojih je morao u bolnicu. Kako su preneli najuticajniji američki mediji, masktora Majamija je hospitalizovana već tokom četvrtog meča finalne serije, a nakon što su mu lekari prepisali tablete protiv bolova, pušten je na kućno lečenje.


Naravno, ovakav ispad nije prvi koji će obeležiti Konora Mekgregora nakon njegove impresivne karijere u oktagonu. Da je nasilje ostalo samo u okviru sporta kojim se bavio, i u kojem je bio jedan od najboljih svih vremena, ljubitelji borilačkih veština gledali bi ga sa mnogo više poštovanja. Ovako će se o velikom šampionu pričati samo delimično, dok će ogroman prostor u medijima zauzimati njegovo bahato ponašanje i incidenti koje izaziva.