Košarka

KOJI JE OVO PUT? 23?! BOG TE VIDO! Novak Đoković ostavio Nikolu Jokića BEZ TEKSTA: "Ne postoje više reči..."

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković ostavio je bez reči Nikolu Jokića.

Izvor: YouTube/ESPN

Novak Đoković osvojio je Rolan Garos, a Nikola Jokić sprema se sa Denverom da u noći između ponedeljka i utorka zaigra da postane šampion NBA lige. Nikolini Nagetsi imaju vođstvo 3-1 u finalu protiv Majamija i samo jedna pobeda deli Jokića od najvećeg uspeha u karijeri i još jedne potvrde da u ovom trenutku ne postoji ni izbliza tako dobar košarkaš. Kao što ne postoji ni bolji teniser od Novaka Đokovića.

U najavi utakmice protiv Majamija, Nikola je govorio o Đokovićevom trijumfu u Parizu: "Pobedio je koji već put Bog te vid'o? 23? Dosta više... Ne postoje reči, svi su sve već rekli, ali majstoru svog zanata i verovatno jedan od najboljih ko su igrali taj sport", kazao je "Joker".

Nekoliko sati ranije, Novak Đoković pobedio je Kaspera Ruda i ispisao istoriju, osvojivši 23 grend slem trofej u karijeri, u čemu mu više nema ravnog tenisera od kada taj sport postoji. Nole je prestigao Rafaela Nadala i prvi put u svojoj zlatnoj karijeri dospeo na prvo mesto "večne liste" grend slem šampiona. A onda se čula srpska himna i Nole je sa suzama u očima zapevao "Bože pravde".