Košarka

VREĐAO TEODOSIĆA, A ONDA GA JE ZGRABIO! Teo POBESNEO i ščepao navijača, evo šta se ZAISTA dogodilo u haosu na meču!

Autor Mladen Šolak

Srpski košarkaš pobesneo na navijača koji je stajao kraj tunela i vređao!

Izvor: Twitter/AlessandroMagg4

Posle poraza svog Virtusa u utakmici finala plej-ofa protiv Armanija, Miloš Teodosić je izgubio živce i zgrabio navijača! Iako se isprva pisalo da je Teodosić udarao, zapravo je njegov saigrač Danijel Heket bio taj koji je odgurnuo navijače Armanija koji su provocirali goste, a onda je Teo zgrabio jednog, privukao ga ka sebi, nakon čega su se svi umešali. Pogledajte novi snimak incidenta:

Sve se dogodilo posle poraza Virtusa od Armanija, kada su igrači tima iz Bolonje krenuli ka svlačionici, a tamo ih je sačekao navijač koji ih je očigledno zasipao uvredama. Teo mu je najpre odgovorio tako da su svi videli tu "konverzaciju", a sve bi verovatno stalo na uvredama, da Italijan Danijel Heket nije izgubio živce i tako gurnuo tog navijača da su pale još dve osobe oko njega. Utom se na tom mestu pojavio i Teodosić, zgrabio navijača, privukao ga ka sebi, a onda je nakon nekoliko trenutaka nastavio ka tunelu.

Armani sada vodi 2:0 u finalnoj seriji italijanskog plej-ofa, a naredni meč biće odigran u sredu od 20.30 u Bolonji i sigurno će biti meč visokog rizika.