Uplašio se

JOKIĆ NIJE MOGAO DA VERUJE! POKAZALI MU SLAVLJE U SOMBORU: Znate koliko je tamo sati? Au, šta će da mi kažu... (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Slavlje u Somboru je oduševilo Nikolu Jokića i dalo mu nadu da će kada se vrati kući njegovi Somborci imati lepe reči!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Nikola Jokić je osvojio NBA titulu za Denver, ali i za svoj Sombor! Somborci su već danima organizovano gledali mečeve Nagetsa zajedno i sada je MONDO bio na licu mesta i ispratio kako se proslavila ova titula.

A kada je Jokić seo za sto sa NBA analitičarima da popriča o svojoj sezoni i velikom uspehu, odmah su mu pokazali snimke iz Sombora uz reči: "Ovo je Srbija, sve zbog tebe šefe!"

Otelo mu se jedno "vau", a onda je dodatno objasnio novinarima kolika ga vole u Somboru. Iako je meč po srpskom vremenu bio usred noći, ceo Sombor je bio na nogama. A to je malo i uplašilo dvostrukog MVP-a NBA lige:

"U Srbiji je pet ili šest ujutru... Kad odeš kući ja sam iz malog grada i svi se znamo. Uvek se plašim šta će da mi kažu kad odem kući i nadam se da će sada da kažu nešto lepo o meni!", rekao je Nikola Jokić. Pogledajte kako je to izgledao u Somboru:

A u Somboru smo videli sve! Neki su plakali kad je došla titula, a na slavlje je došla čak i lokalna policija, ni oni nisu mogli da rade dok Somborac ne uzme NBA prsten! Mnogo je bilo slavlja, mnogo dresova Denvera i Srbije, a kao što je primetio jedan od novinara koji je intervjuisao Nikolu - danas u Somboru mnogi neće doći na posao!