Košarka

NEMOJTE DA ZA***ETE STVAR SAD! Jokićev trener iznenadio sve pred kamerama: Šampioni smo, ali mi hoćemo nešto DRUGO!

Autor Nemanja Stanojčić

Majkl Meloun veruje da Denver može još više u NBA ligi.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić doneo je Denveru titulu u NBA ligi. Na krilima fenomenalnog srpskog košarkaša Nagetsi su uspeli da dođu do trofeja. U finalu su savladali Majami sa 4:1 u seriji. Pred svojim navijačima napravili su spektakl, a trener tima Majkl Meloun imao je šta da poruči i svojim igračima i protivnicima. Njegova mantra je jasna - nije dovoljno!

On sa njima želi mnogo više, pre svega da se ne zaustave na jednoj tituli šampiona, već da stvore dinastiju. "Znate šta, Pet Rajli je pre nekoliko godina rekao jednu stvar. Imao sam to napisano na tabli kada sam bio trener u Sakramentu. Radi se o evoluciji u ovoj igri, kako od nikoga postaneš zvezda. Onda odatle postaneš pobednik, pa onda izazivač za titulu i onda šampion. Poslednji korak tu je da pređeš u dinastiju. Uradili smo nešto veliko, ali imamo mnogo mladih igrača u ovoj svlačionici. Svima smo pokazali za šta smo sposobni", rekao je Meloun na konferenciji za medije.

Zahvalio se svima, pa je onda stigao i da se našali sa prisutnim novinarima. "Ponosan sam na svoj stručni štab, vlasnike, Kalvina Buta kome je ovo bila prva godina kao generalni menadžer. Takođe, želim da se zahvalim ocu i majci, njihova ljubav i podrška mi je mnogo značila. Mojoj supruzi Džoslin, ćerkama Kejtlin i Bridžet. Blagosloven sam, uživam u momentu, nemojte da za***ete i da mi postavljate glupa pitanja", zaključio je Meloun sa osmehom.