Uživa

JOKIĆEV SAIGRAČ NAPRAVIO ŠOU, SKINUO SE I ISTRČAO NA ULICU: Prvo srpski narodnjaci pa trka sa navijačima po gradu! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Eron Gordon kao Džek Griliš - bez majice slavi titulu sa navijačima!

Izvor: Instagram/printscreen/officialnbabuzz

Denver Nagetsi su uspeli da osvoje NBA titulu, iako je timu punom veterana, povređenih i otpisanih igrača malo ko verovao. Slavilo se u Denveru, čuli su se srpski narodnjaci, a najdalje u proslavi otišao je Eron Gordon.

Jedan od stubova tima je prvo slavio sa saigračima u hali, a kada je sve bilo gotovo, kada su se završile ceremonije dodele pehara i medalja kao i pres konferencije, izašao je na ulice najvećeg grada Kolorada i slavio sa navijačima! 

Izašao je bez majice u masu, a navijači nisu mogli da veruju! Dočekali su ga oduševljeno i Gordon je zajedno sa najvernijim pristalicama koje su uprkos pucnjavi na ulicama ostale da sačekaju svoje heroje, prošetao uz skakanje i pesmu ulicama grada. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Eron Gordon je jedan od igrača koji su sigurni u sastavu tima za narednu godinu, ali nema puno takvih. Čak osmorici igrača ističu ugovori i pitanje je ko će od njih ostati u Nagetsima.