Košarka

SAD SI UZ'O TROFEJ EDINE, EDINE! MONDO podkast Šesta lična: Avdiću, kako je Nikola postao šampion?

Autor Mladen Šolak

Obavezno pogledajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična"

Izvor: Edin Avdić

Sudija je svirao kraj – Denver je prvak! Po prvi put u svojoj istoriji, tim iz Kolorada ovenčao se naslovom šampiona najjačeg svetskog košarkaškog takmičenja. Naravno – na krilima Nikole Jokića!

Neverovatni Jokić je predvodio svoju ekipu uz magične brojke kroz ceo plej-of, obarajući rekorde svaki put kada bi izašao na parket. Odlične partije donele su mu i titulu MVP-ja finala, čime se svrstao među najveće koji su ikada zaigrali ovaj sport. Uspeh vredan svake pohvale!

Edin je, naravno, bio na licu mesta, kako uz parket tako i iza kulisa. Imaćete priliku da čujete iz prve ruke kako to izgleda kad radite prenose NBA finala, i još svakakve pikanterije. Naravno, bilo je tu i mnogo priče o Nikoli i njegovom dostignuću...a kako i ne bi.

Pričamo, naravno, i o drugim novostima iz lige. Ona glavna je da je novi trener Toronta Darko Rajaković, koji je predanim radom uspeo da se nametne kao izbor za šefa struke u NBA. Veliki uspeh za Darka, dvostrukog nekadašnjeg gosta u ovom podkastu, kome želimo sve najbolje!

Očešali smo se i trejd priče, skandal koji se vezuje za Zajona Vilijamsona, i još mnoge stvari...a sada je red i da završavamo sezonu, čemu se nadamo sledeće nedelje. Pa onda, letnja pauza...

Vidimo se još jednom, pa kraj!

Tagovi