POSTAĆE RODITELJI

NJEGOVA PORODICA PRAVI SKANDALE, A ON ČEKA DETE SA RIJALITI ZVEZDOM: Zbog imena deteta mnogi im se smeju (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Lianđelo Bol čeka dete sa rijaliti zvezdom NIki Mudaris.

Izvor: iNSTAGRAM/PRINTSCREEN/missnikkiibaby/gelo

Porodica Bol poznata je po skandalima, pre svega zahvaljujući Lavaru Bolu. On je otac poznatih košarkaša Lonza, Lianđela i Lamela Bola. Često ih je preterano hvalio u javnosti, pričao da su bolji od mnogih superstarova, čak je osnovao i njihov brend. Međutim, niko od njih nije dosegao te visine, bar ne još uvek. Sada je Lianđelo dospeo u žižu javnosti zbog veze sa rijaliti zvezdom Niki Mudaris.

Njih dvoje čekaju dete i otkrili su da će se zvati Lavelo Bol. Izazvalo je to mnoge komentare, ugalvnom šaljive, ali je doneta odluka oko imena deteta. "Veoma smo uzbuđeni zbog toga što ćemo postati roditelji. Od kada smo se upoznali pričali smo o ciljevima, snovima, životu koji želimo i sada će početi naše novo zajedničko poglavlje. Uživaćemo u tome zajedno", rekli su Lianđelo i Niki u izjavi za magazin "People".

Lianđelo (24) trenutno igra za Grinsboro Svarm, tim koji igra u Razvojnoj ligi i koji je filijala Šarlota. Pošto nije draftovan 2018. godine proveo je deo sezone i u litvanskom klubu Vitautas Prenaju, mada se tamo nije snašao. A, ko je njegova devojka Niki? Ona je mnogo popularnija u američkoj javnosti, bila je jedna od glavnih zvezda u rijaliti šouu "Love&Hip Hop, Holiwood". Posle svega toga odlučila je da promeni zanimanje i postala je agent za nekretni. "Ne želim više da se bavim time, to je iza mene, želim stabilan život, imam 32 godine i moja strast i znanje u svetu nekretnina mi mnogo pomažu. Kvalitetne usluge i stvaranje dobrih odnosa sa mojim kijentima je moj prvi prioritet", poručila je ona. Pogledajte i kako Niki izgleda: