Košarka

TAJ J*BENI JOKIĆ, ON JE KRIV ZA SVE! Nikola je hteo da ga UBIJE, a onda ga je "dohvatio" sa braćom (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Amerikanac nikad neće zaboraviti proteklih 48 sati sa braćom Jokić!

Izvor: Profimedia

Denver Nagetsi, novi NBA šampioni, slavili su titulu u četvrtak na velikoj paradi u svom gradu, sa koje su pravo otišli u Las Vegas. A tamo je nastao pravi spektakl čim su ušli u jedan klub i slike i snimci su pokazali koliko im je dobro bilo. Košarkaš Denvera Brus Braun probudio se potpuno mamuran i za to pijanstvo okrivio baš Nikolu Jokića. "Hoću da ovo znate, za sve ovo krivim Nikolu Jokića. Nikolu je**nog Jokića! Ovo je njegova krivica. Kriv je 'broj 15'".

Braun, za koga se nagađa da će otići posle osvajanja titule, slavio je taj uspehu svlačionici zajedno sa Nikolinom braćom, pa je uslikan u zagrljaju Strahinje Jokića, starijeg brata najboljeg košarkaša sveta. Potom je sa najboljim igračem sveta otišao u "Grad greha" i tamo su se toliko provodili da je očigledno sve "na nos" izašlo Braunu, ali sve to ostaće mu lepa uspomena kada ga prođe mamurluk. Pogledajte slike njegovog slavlja sa Jokićima:

Braun je došao u Denver prošlog leta iz Bruklin Netsa i bio je do fenomenalan potez obe strane. Bilo je potrebno vreme da sve "legne", a kada je leglo, bek novog šampiona dao je zaista veliki doprinos osvajanju titule. Zanimljivo je to da je Jokić posle četvrte utakmice i pobede 3-1 u seriji priznao da je na momenat bio veoma ljut na Brauna.

"Kada je pogodio trojku sa korakom unazad, umalo sam... Pa, hteo sam da ga udarim, ali kada je pogodio, bio sam veoma srećan. Sa njim je ista situacija kao i sa Eronom Gordonom, i on prihvata svoju ulogu u timu i to je najbolja stvar u vezi sa njim", ipak je pohvalio tada Jokić svog saigrača. Zbog ove trojke on je hteo da skoči na Amerikanca:

Braun je oduševio navijače na šampionskoj paradi svojim govorom, u kojem je rekao da bi mogao da ostane. "Imam jedno pitanje za vas... Samo jedno... Još jedna godina?!", pitao je Braun. Oko 24 sata kasnije, posle "tretmana" kod Nikole Jokića, ovako je zvučao: