Košarka

PROZIVKA! LEBRON ODGOVORIO JOKIĆEVOM TRENERU: Gledam svoja posla, a ti SAMO o meni - ne zaboravi ko sam ja!

Autor Mladen Šolak

Lebron Džejms odgovorio Majklu Melounu

Izvor: Profimedia/Thomas Fenetre/DPPI/LiveMedia.

I tokom proslave titule Denvera, kao i pre toga, trener Nagetsa Majkl Meloun "prozivao" je Los Anđeles Lejkerse i na momente posebno ciljao u tim prozivkama Lebrona Džejmsa. Dan nakon šampionske parade u Koloradu, Lebron je odgovorio Melounu na društvenim mrežama, na kojima je podelio svoju sliku kako maše francuskom zastavom tokom otvaranja trke "24 sata Le Mana".

"U Evropi sam u poslednjih nekoliko nedelja, gledam svoja posla i čujem da sam ti toliko na umu, a? Mislim, pretpostavljam i zašto. Ali, mašem zastavom prema tim jadnicima. Molim vas da igrači opet budu kul, jer je mašina koja pravi takve tipove na istorijskom maksimumu. Uživajte u svom sjaju, ali znajte da sam ja sunce. I sjajim zauvek!"

Denver Nagetsi razbili su Lejkerse u tek završenom plej-ofu pobedivši ih u sve četiri utakmice finalne serije, 4-0. Meloun je posle toga podsećao na konferencijama za novinare da su Lejkersi uveliko na "pecanju". Takođe, poslednji put je pecnuo Džejmsa time što je na proslavi govorio o svom "penzionisanju", što je i Džejms pominjao posle eliminacije iz plej-ofa i što su mu mnogi zamerili, jer je tom pričom donekle sklonio pažnju sa Nagetsa, koji su zaista pregazili njegov tim.

Kada je Meloun posle osvajanja titule gostovao u jednom šou-programu, ovom porukom je "prozvao" Lebrona: "Kada već pričamo o Lejkersima, samo hoću da znate jedno momci... Ovo je udarna vest: Razmišljam o penzionisanju".