Košarka

SVI GLEDALI U NIKOLU, A ONDA SE POJAVILA NATALIJA! Cela porodica Jokić se okupila na hipodromu, MVP se kratko zadržao

Autor Mladen Šolak

Nikola Jokić napustio je somborski hipodrom nedugo nakon trke u kojoj je učestvovalo i grlo iz njegove štale "Drim kečer"

Izvor: ATA IMAGES / ANTONIO AHEL

Nikola Jokić kratko se zadržao na hipodromu u Somboru, gde je ostvario sebi želju da odmah posle dolaska iz Amerike uživo gleda grla iz svoje štale "Drim kečer". Na trci koju je organizovao klub koji vodi njegov otac, Nikola je bio glavna zvezda dana, svuda su bili fanovi u njegovim dresovima, a on je dočekan ovacijama i aplauzima.

Nakon što je odgledao jednu trku, Nikola je napustio somborski hipodrom, na kojem je bila i njegova supruga, kao i njegova braća Strahinja i Nemanja. MVP finala NBA lige i najbolji košarkaš sveta čekao je dugo ovaj dan i sigurno će i narednih dana i nedelja uživati sa svojim konjima u rodnom gradu, u koji je stigao odmah nakon šampionske parade u Denveru i kratkog "Izleta" u Las Vegas, gde ga je jedan saigrač optužio da ga je Nikola napio. Pogledajte slike bračnog para Jokić sa somborskog hipodroma:

Braća Nikole Jokića takođe su izazvala veliku pažnju u rodnom gradu, u koji su se vratili zajedno sa Nikolom, nakon što su takođe burno proslavili titulu Nagetsa. I oni su bili na hipodromu: