Košarka

SPANULIS NA UDARU ULTRASA ZBOG OLIMPIJAKOSA: Snimak napravio HAOS - u saopštenju spomeuli i Šakotu!

Autor Nemanja Stanojčić

Vasilis Spanulis našao se na udaru navijača Peristerija zbog slavlja sa Olimpijakosom.

Izvor: MN Press

Vasilis Spanulis je legenda grčke košarke i Olimpijakosa. Ostavio je ogroman trag u timu iz Pireja, a sada je u drugačijoj ulozi, postao je trener. Sa Peristerijem ostvario je veliki uspeh, pa je razočarao navijače tog kluba. Bio je u jednom noćnom klubu i sa igračima Olimpijakosa je slavio osvajanje domaće titule. Pojavio se i snimak kako sa Sašom Vezenkovim peva.

Nije se to dopalo pristalicama Peristerija, ultrasi tog kluba izdali su saopštenje i traže objašnjenje od njega. "Sjajna godina za Peristeri je završena, naš klub se vratio tamo gde mu je mesto. Međutim, posle toga su se dogodile neke stvari, prvo je 'naše dete' Argis Pedulakis pričao loše stvari o timu, pa je onda naš trener, koji je stekao poverenje kluba i svih navijača, pevao navijačke pesme drugog kluba. Razumemo da je proveo dugo vremena u tom timu, znamo za koga navija, ali kao profesionalac mora da pokaže poštovanje prema klubu koji vodi, zahtevamo poštovanje", navodi se na početku saopštenja.

Zatim su spomenuli i iskusnog srpskog stručnjaka Dragana Šakotu. "Mnoga velika imena bila su u našem klubu kao uzori, kao recimo Dragan Šakota i Audi Noris. Zbog toga od Vasilisa tražimo isto, samo da poštuje klub i istoriju koju ima tim koji predstavlja i grad koji predstavlja. Peristeri je stekao slavu mnogo pre nego što je on počeo da se bavi ovim sportom", zaključuje se u saopštenju.