Loše...

SKANDAL ALENA SMAILAGIĆA NA PROSLAVI ABA TITULE! Centar uzeo mikrofon, pa izvređao Crvenu zvezdu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Mladi košarkaš Partizana Alen Smailagić vodio navijanje na račun Zvezde i njenih navijača.

Izvor: Twitter/ScepanCar/printscreen

Košarkaši Partizana su pobedom nad Crvenom zvezdom u petoj utakmici finala stigli do trofeja u ABA ligi, a nakon susreta u Beogradskoj areni dogodilo se veliko slavlje. Crno-beli su čitavu deceniju čekali na regionalnu titulu, pa su emocije nakon osvajanja trofeja bile na izuzetno visokom nivou. Uticalo je to i na mladog košarkaša Alena Smailagića, koji je na parketu uradio stvar zbog koje se neće ponositi.

Centar crno-belih je, okružen saigračima i navijačima Partizana, poveo navijačku pesmu u kojoj se nekoliko puta uvredljivo obraća Crvenoj zvezdi i njenim navijačima! U tim trenucima se pored njega jasno vidi Dante Egzum koji ne razume reči i ne shvata uvrede na račun najvećeg rivala, kasnije se pojavljuju Matijas Lesor i Zek Ledej, a ostali srpski igrači nisu u prvom planu na snimku koji se pojavio. 

Reprezentativac Srbije je sa mikrofonom u rukama zapevao navijačku pesmu "Da li i Zvezda ku*va il ste samo vi..." koju navijači Partizana često pevaju. U nekoliko stihova koje su Alen Smailagić i navijači zajedno otpevali više puta se vređa najveći rival crno-belih. Deo slavlja koje su obeležili i igrači Partizana pogledajte na snimku ispod:

Inače, Smailagić je na tokom finalne serije protiv Crvene zvezde bio jedan od najbitnijih igrača Partizana. Njegova impresivna forma u finišu sezone, protiv koje se teško borio i Valter Tavares, videla se i u finalu ABA lige, kada je pravio mnogo problema crveno-belima. U petoj utakmici finala upisao je osam poena, četiri skoka, tri asistencije i dve blokade.