Lepotica!

SVI SU GLEDALI U SESTRU NAJTALENTOVANIJEG NA SVETU! Postao PRVI PIK na draftu, a ona u centru pažnje - jer je prelepa!

Autor Dušan Ninković

Atraktivna Iv Vembanjama postala popularnija od brata tokom noći u kojoj je Viktor kao prvi pik izabran na NBA draftu.

Izvor: Instagram/eve_wemba/printscreen

Nikakve dileme nije bilo na NBA draftu - San Antonio je dobio priliku da bira prvi i odmah je uzeo Viktora Vembanjamu (19) za kojeg se već dugo znalo da će biti prvi pik. Francuski košarkaš bio je želja svih timova u ligi, ali tokom večeri u kojoj je izabran uspeo je da ne bude u centru pažnje! Za to se postarala njegova sestra Iv, inače košarkašica i basketašica, koja je "ukrala šou" i privukla mnogo pažnje atraktivnim izgledom.

Lepa Iv je bila deo delegacije koja je Viktora pratila na NBA draftu, a mnogima je privukla pažnju više nego brat koji će u budućnosti biti jedna od najvećih zvezda u ligi. Lepo lice, kovrdžava kosa i osmeh koji obara sa nogu bili su njeni aduti dok je Viktor biran na draftu, a broj njenih pratilaca na društvenim mrežama vrtoglavo je porastao nakon što je primećena. Pogledajte kako ona izgleda:

Inače, Iv Vembanjama nije samo lepo lice koje se povremeno pojavljuje i "šlepa" na slavu svog mlađeg brata. Ona je košarkašica Monaka i sa tim timom se takmiči u francuskom prvenstvu, a često je možemo videti i na 3x3 terenu. Obožava basket i veoma je dobra u tome, pa je tokom prethodnih godina igrala čak i za reprezentaciju Francuske.

U narednim godinama će i njena košarkaška karijera biti pod okom javnosti, jer je pojavljivanjem na NBA draftu skrenula pažnju na sebe. Teško da će na košarkaškom terenu doživeti popularnost mlađeg brata, ali itekako ima priliku da čitav svet sazna za nju!