Nestvarno!

VEMBANJAMA JE OGROMAN - 14 CENTIMETARA DUŽI OD PROSEČNOG MUŠKARCA: Niko ne može da se meri sa novim NBA superstarom!

Autor Dušan Ninković

Francuz Viktor Vembanjama ima neverovatne fizikalije, a deluje da bi na stopala mogao da obuje čamce!

Izvor: Youtube/JJ Redick/Twitter/BasketNews_com/printscreen

NBA draft nije doneo iznenađenje, bilo koji tim u ligi bi sa prve pozicije izabrao Viktora Vembanjamu (19), a ove godine se "zalomilo" da čast imaju San Antonio Sparsi. Najveći talenat svetske košarke - kojem je šou ukrala sestra - stiže kod Grega Popoviča, a "Ludi Srbin" će imati priliku da ga oblikuje i napravi jednu od najvećih zvezda u ligi - očekivanja su ogromna jer Viktor već dominira.

Za to je zaslužan njegov košarkaški talenat, ali i neverovatne fizikalije koje poseduje. Viktor Vembanjama je visok oko 220 centimetara, težak je oko 95 kilograma, a njegov raspon ruku je impresivan. Na internetu već postoje snimci kako Viktor "prikucava" loptu u koš nakon što je promašio šut za tri poena, a kada vidite koliko stopalo ima mladi Francuz biće vam jasno zašto može da se odrazi i zakuca i kada je nekoliko metara daleko od koša.

Viktor Vembanjama nosi patike broj 58, što znači da mu je stopalo dugačko oko 42 centimetra! Recimo, ljudima koji nose broj 44, što je neka univerzalna veličina za muškarca, stopalo je dugačko oko 28 centimetara - čak 14 centimetara kraće nego u slučaju francuskog košarkaša. Monstruozno, znamo! Pogledajte njegova stopala: