Uživo

SRBIJA RAZBILA NEMAČKU ZA PETO MESTO U EVROPI! Zlato nije odbranjeno, ali su SVI ciljevi ostvareni bravo, devojke!

Iako zlato nije odbranjeno, Srbija je pokazala da reprezentacija ima budućnost!

Izvor: Profimedia
15:57

KRAJ - 78:62!

Reprezentacija Srbije je ubedljivom pobedom protiv Nemačke završila Evropsko prvenstvo na petom mestu! Čestitke, devojke!

15:50

36. minut - Ide Srbija!

Još samo nekoliko desetina sekundi i Srbija će zauzeti peto mesto na Evropskom prvenstvu.

15:39

KRAJ TREĆE ČETVRTINE - 62:43!

Sada je već jasno, Srbija će u poslednjih 10 minuta košarke na Evropskom prvenstvu braniti ubedljivih 19 poena prednosti. Deluje kao da je to više nego dovoljan kapital.

15:29

27. minut - Srbija kontroliše meč!

Reprezentativke Srbije u dobrom ritmu otvaraju treću deonicu, čuvaju prednost iz prvih 20 minuta i idu ka još jednom odličnom plasmanu na Evropskom prvenstvu.

15:02

Poluvreme - 47:34!

Ubedljivij 13 poena prednosti nakon prvh 20 minuta pokazuju da je ženska košarkaška reprezentacija Srbije na dobrom putu da zauzme peto mesto na Evropskom prvenstvu.

14:51

15. minut - Saša Čađo!

Trojka srpske košarkašice za 40. poen nacionalnog tima pomaže nacionalnom timu da održi dvocifrenu prednost u trenucima kada su Nemice pronašle ritam u napadu. Na polovini druge četvrtine rezultat je 40:28.

14:37

KRAJ PRVE ČETVRTINE - 25:15!

Srbija je mnogo bolje otvorila meč protiv Nemica, a nakon malog pada sredinom deonice ponovo zaigrala kako treba - u poslednjem minutu su Marinine lavice ponovo namučile Nemačku i nakon nekoliko ukradenih lopti lakim poenima stigle do dvocifrene prednosti.

14:16

1. minut - Meč je počeo!

Pratimo poslednju utakmicu srpskog tima na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, protiv oslabljene Nemačke.

14:00

Dobar dan!

Reprezentacija Srbije ove godine nije mogla da odbrani zlato koje je osvojila pre dve godine, ali je posao završen - košarkašice idu u kvalifikacije za Olimpijske igre, jer su Evropsko prvenstvo završile među šest najboljih timova. Da li će biti pete i pobedom završiti turnir videćemo nakon meča protiv Nemačke!

Ukratko

  • Srbija - Nemačka 78:62
  • Meč za peto mesto
  • Obezbeđene OI kvalifikacije
učitaj još +