REAKCIJA

ANĐUŠIĆ OBJAVIO FOTKU SA ŽENOM, PA POBESNEO! "Ne sećam se da sam te išta pitao!", bura u komentarima (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Danilo Anđušić je reagovao nakon što su navijači na Instagramu uputili bezobrazne poruke.

Izvor: MN Press

Srpski košarkaš Danilo Anđušić osvojio je sa Partizanom trofej u ABA ligi, a potom se na Instagramu obratio i srdačno zahvalio navijačima na podršci, kao i svojoj supruzi Ivani Maksimović, trofejnoj srpskoj sportistkinji. Danilo je čestitao osmu godišnjicu braka Ivani uz zajedničku fotografiju: "Završeno još jedno poglavlje u našoj bajci, a mi nastavljamo da je pišemo zajedno! Srećna godišnjica mojoj sek** mami...", ali čak ni to nije moglo da prođe bez problema.

Pojedini navijači su kritikovali Anđušića zbog partija koje je pružao prošle sezone, a zbog njihovog bezobrazluka - ni povremeni reprezentativac Srbije nije mogao da ćuti. Odgovorio je i dobio značajnu podršku navijača Partizana koji dobro znaju koliko se trudio prethodne sezone.

"Malo manje ku***nja na mrežama, više srca na terenu i ne boj se... Ovako brate... Nisi zaslužio da se radujemo tvom ostanku u Partizanu", napisao je jedan od navijača, što je nateralo Anđušića da reaguje: "Ne sećam se da sam te pitao za savet šta treba da radim". Na još bezobrazniji komentar koji je potom usledio i koji nema potrebe da prenosimo, Anđušić je dopisao: "Legendo, ovde ko treba da od**e si jedino ti".

Podsetimo, prethodnih dana je veoma burno u Partizanu pošto se nižu odlasci igrača nakon osvajanja titule. Očekuje se da svakog dana Kevin Panter potpiše za Barselonu, dok je zvanično Matijas Lesor otišao u Panatinaikos. Takođe, priča se o odlascima i Zeka Ledeja i Dantea Egzuma, što je iznerviralo slavnog trenera Bogdana Tanjevića.

BONUS VIDEO: