Propalo!

NAVIJAČI OTERALI DEJANA RADONJIĆA OD BUDUĆNOSTI! Haos u Podgorici - zbog uvredljivih grafita ne vraća se u svoj klub!

Autor Dušan Ninković

Iskusni crnogorski stručnjak Dejan Radonjić neće se vratiti u klub za koji je igrao i koji je predvodio kao trener.

Izvor: MN Press

Iako je delovalo kao da je sve završeno i da će Dejan Radonjić ponovo raditi u regionalnoj košarci, od povratka u podgoričku Budućnost nema ništa! Informacije sa lica mesta govore da su propali pregovori crnogorskog kluba i trenera koji je godinama sedeo na klupi tima iz Morače!

Radonjić je imao duge i ozbiljne pregovore sa čelnicima podgoričkog kluba, ali je na kraju odbio ponudu, kako saznaje RTCG, između ostalog i zbog revolta dela navijača Budućnosti. Oni su prethodnih sedmica uvredljivim grafitima na njegov račun iskazivali nezadovoljstvo zbog pregovora, a poruke su osvanule na nekoliko podgoričkih fasada.

Propala je tako šansa da se iskusni strateg, koji je plavo-bele prethodno vodio osam sezona, stigavši dva puta do četvrtfinala Evrokupa, nakon Crvene zvezde, Bajerna i Panatinaikosa, ponovo vrati u Podgoricu. Crnogorskoj javnosti činilo se da je idealan trenutak za tako nešto jer su se poklopile ambicije - Budućnost će imati značajan budžet, sa kojim bi Radonjić uz iskustvo i autoritet koje je stekao, mogao da selektira respektabilan sastav. 

Ipak, od povratka Radonjića u Budućnost, za koju je svojevremeno igrao, neće biti ništa ovog leta, a pitanje je i da li će se ikada u budućnosti ukrstiti putevi najvećeg crnogorskog kluba i trenera koji se najbolje snalazio na klupi Crvene zvezde. Podgoričani će morati pod hitno da se okrenu drugim rešenjima i pronađu šefa struke za novu sezonu.

BONUS VIDEO: