Uhvaćen!

OTKRIVENO GDE JE OTIŠAO NIKOLA JOKIĆ! U prolazu kupovao pivo - ovamo je želeo da stigne! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš u prirodi provodi odmor između dve naporne sezone.

Izvor: Kurir / Nemanja Nikolić

Nikola Jokić uživa na godišnjem odmoru između dve NBA sezone! Nakon što smo ga videli na konjičkim trkama u rodnom Somboru, na koncertu Aca Pejovića u svom gradu i na trci u Italiji, najbolji srpski košarkaš primećen je i u Bosni i Hercegovini. Kamere su zabeležile trenutak u kojem Nikola kupuje pivo u Goraždu, a otkriveno je i gde se zaputio nakon toga - centar Denver Nagetsa je trenutno na Tari!

Fotografije sa loica mesta podelio je "DMD Kamp" koji je ugostio Nikolu i njegovog brata Nemanju, u blizini granice BiH i Crne Gore. Ova destinacija omiljena je u porodici Jokić već godina, a svojevremeno je o tome pričao i njegov kum koji često sa njim iskoristi slobodno vreme i poseti taj deo regiona.

Jokić se iz Goražda, preko Foče, spustio do rafting kampa koji organizuje spuštanje Tarom ili Drinom, a nema sumnje da je kontakt sa prirodom pravi način da se napuni energijom pred naredne izazove u prefionalnoj karijere. Svi u Srbiji se nadaju da Nikolu krajem leta čekaju obaveze u reprezentaciji Srbije na Mundobasketu, a da će zatim u dresu Denver Nagetsa krenuti ka odbrani NBA titule i još nekom MVP priznanju. Pogledajte detalje sa lica mesta:

Za one koje detaljnije zanima gde se trenutno nalazi Nikola Jokić, tu je mala lekcija iz geografije. Na samoj granici Bosne i Hercegovine i Crne Gore, kod mesta Šćepan Polje u BiH, reke Tara i Piva stvaraju reku Drinu koja je kasnije svojim tokom granica između Srbije i BiH. Ubrzo nakon što se dve reke koje izviru u Crnoj Gori spoje i naprave Drinu, nalazi se kamp u kojem je trenutno Nikola Jokić. Drina kasnije teče kroz Foču, Goražde, Višegrad... i na kraju se uliva u Savu.

BONUS VIDEO: