MUKE

NBA ZVEZDA I BRITNI SPIRS SE OGLASILI O INCIDENTU - KO GOVORI ISTINU? Otkriveni su SVI detalji, obezbeđenje je UDARILO?

Autor Nemanja Stanojčić

Viktor Vembanjama i Britni Spirs objasnili su detalje incidenta koji se dogodio u Americi.

Izvor: Instagram/britneyspears/Printscreen/Twitter/BeIn Sport

Viktor Vembanjama nova je NBA zvezda. Izabran je kao prvi pik na draftu, igraće za San Antonio i dok se čeka njegov debi u Letnjoj ligi dogodio se incident u Las Vegasu. Njegovo obezbeđenje odgurnulo je poznatu pevačicu Britni Spirs, ona tvrdi i da je dobila udarac tom prilikom. Posle potpunog haosa i svega što se desilo oglasili su se i ona i on.

Britni je na društvenim mrežama napisala da je "pepoznala poznatog sportistu i da je samo želela da mu se javi i da ga je samo dotakla po ramenu kada je obezbeđenje reagovalo i udarilo je u lice". Viktor ima drugačiju verziju događaja. "Video sam vesti o tome šta se dogodilo, probudio sam se, imao sa mnekoliko poziva. Bilo je nečega, dogodilo se. Hodao sam sa obezbeđenjem koje je tim obezbedio, išli smo u restoran. Mnogi su me dozivali, jedna osoba me dozivala, ali su mi ljudi iz obezbeđenja rekli da se ne zaustavljam da se ne bi stvorila gužva. Čuo sam osobu da me doziva sa 'Gospodine, gospodine', onda me uhvatila s leđa. Nisam video šta se desilo, nastavio sam da hodam. Nije me samo dotakla po ramenu, znam da je obezbeđenje reagovalo, ne znam sa koliko snage su je odgurnuli. Nisam se zaustavio, nastavio sam i uživao na večeri", rekao je Vembanjama za "BeIn sport".

Francuski košarkaš naglašava da se sve brzo dogodilo i da nije uopšte znao da se radi o Spirsovoj. "Nisam nekoliko sati znao šta se dogodilo, tek kada sam došao u hotel, mislio sam da nije ništa bitno, tek tada su mi rekli da je bila Britni Spirs, pitao sam ih da li se šale, ispostavilo se da jeste. NIsam video njeno lice zaista, samo sam nastavio da hodam", zaključio je Vembanjama.

BONUS VIDEO: