Košarka

PARTIZAN ODUŠEVIO DECU U PRIZRENU: "Zahvalni smo na podršci i prelepom poklonu"

Autor Nemanja Stanojčić

Partizan je pomogao Svetoarhangelskoj letnjoj školi u Prizreu.

Izvor: Svetoarhangelska letnja škola

U manastiru Svetih Arhangela kod Prizrena počela je sa radom sedma Svetoarhangelska letnja škola, a Partizan je obradovao sve. U pitanju je projekat oživljavanja sprskog, kulturnog, obraznovno i umetničkog života za najmlađe, uzrasta od 10 do 18 godina preneo je portal kossev.info.

Okupljen je rekordan broj polaznika različitih uzrasta, traje do 9. jula i održava se u okviru manastira Svetih Arhangela. Jedan od časova bio je posvećen košarci. "Prvi čas sporta posvetili smo košarci. Zahvalni smo košarkaškom klubu Partizan koji je podržao našu školu i donirao nam 30 kompleta trening dresova za naše polaznike kao i šest lopti. Naš predavač, profesor sporta i fizičke kulture i košarkaški trener Ivan Arsić ispričao je istorijat košarke i pokazao osnovne tehnike šuta i fintiranja. Dresovi ostaju poklon polaznicima Svetoarhangelske letnje škole. Hvala Partizanu na prelepom poklonu i podršci", navodi se u saopštenju.

Škola je besplatna i deo je projekta "Srce Prizrenu". Što se crno-belih tiče, Željko Obradović je u procesu formiranja tima za sledeću sezonu. Čekaju se nova pojačanja, a već neko vreme spekuliše se o dolasku Kostasa Slukasa i Nika Kalatesa.

BONUS VIDEO: