TELENOVELA

ČUVALA GA KAO DETE, A SAD JOJ "GNJURI" U GRUDIMA! Džordanov sin odlepio za Pipenovom ženom (49), a tata je ljut! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Sin čuvenog Majkla Džordana potpuno je "odlepio" za 17 godina starijom Larsom Pipen, inače bivšom ženom Skotija Pipena.

Izvor: Twitter/printscreen/@DailyLoud

Američka rijaliti zvezda Larsa Pipen, bivša supruga čuvenog košarkaša Skotija Pipena, više ne krije ni od koga da je u vezi sa Markusom Džordan (32). U pitanju je sin legendarnog Majkla Džordana koga je Larsa Pipen čuvala kada je bio beba, a sa kojim se sada zabavlja i čini se da zaista uživaju. To potvrđuju fotografije i snimci sa njenog 49. rođendana, kada su njih dvoje pokazali i previše na društvenim mrežama.

Tako se na jednom snimku koji se proširio mrežama vidi kako Markus Džordan puši nargilu, a potom dim izbacuje u grudi zanosne Larse Pipen, da bi je potom i zagnjurio glavu u njen dekolte. "Srećan rođendan, ljubavi!", napisao je zaljubljeni Markus Džordan svojoj devojci i nekadašnjoj dadilji.


Prema pisanju američkih medija, Majkl Džordan (60) ne odobarava ovu vezu, čak su i njegovi odnosi sa Skotijem Pipenom zahladneli od kada se pojavila informacija da je njegov sin smuvao bivšu ženu svog saigrača. Nije nikakva tajna da je Larsa Pipen "luda za košarkašima", pošto je nakon razvoda sa Skotijem, sa kojim je bila dve decenije, bila u vezi i sa Tristanom Tompsonom, ali i Malikom Bizlijem - sa kojim sada igra njen sin!

Prava američka sapunica koja verovatno nije ni blizu svoje poslednje epizode, pa ćemo videti kada će Larsi Pipen dosaditi 17 godina mlađi Markus Džordan i da li će se uskoro pojaviti neki košarkaš zanimljivije biografije...

BONUS VIDEO: