Šta nas čeka?

SRBIJA U TRANSU - MIŠKO OVOM SLIKOM NAGOVESTIO JOKIĆA U REPREZENTACIJI? Nikola pored legende, u dresu Srbije... (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Ovo budi nadu da će Srbija na Svetskom prvenstvu imati Nikolu Jokića u svom sastavu.

Izvor: MN Press/Instagram/screenshot/misko4raznatovic

Cela Srbija se pita da li će se Nikola Jokić pojaviti na Mundobasketu i zaigrati na Svetskom prvenstvu za Srbiju, a sada je jedna objava Miodraga Ražnatovića zapalila maštu navijača Srbije. Na instagramu je menadžer najboljeg košarkaša na svetu objavio sliku Geneks kule na kojoj je bilbord sa Nikolom u dresu nacionalnog tima Srbije. 

Jokić je nastupao za nacionalni tim Srbije na prethodnom Eurobasketu u Češkoj i Nemačkoj, a sada se posle naporne sezone odmara. Prvo je posetio svoj Sombor i tu gledao trke konja, a zatim je otišao u Republiku Srpsku gde provodi vreme na Drini. Snimljen je kako u Goraždu kupuje pivo, pa se zatim pojavio na Drini, gde je učestovvao na raftingu

Sada je slika Miška Ražnatovića koji je slikao bilbord posvećen obeležavanju 100 godina košarke u Srbiji na kome su legendarni Radivoj Korać i Nikola Jokić pobudila nadu da aktuelni NBA šampion planira da se odazove pozivu Svetislava Pešića i da zaigra za "orlove". Pogledajte ovu objavu:

Izvor: instagram/screenshot/misko4raznatovic

 Srbija će na Mundobasketu koji će odigrati na Filipinima igrati u grupi sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom, a prvi meč je na programu 26. avgusta protiv Kineza, da bi potom igrali sa Portorikancima i Sudancima. Dok mnoge selekcije već imaju šire spiskove reprezentacije spremne, Srbija još čeka da vidi ko su kandidati za nacionalni tim. 

BONUS VIDEO: