Košarka

NIJE SAMO JOKIĆ NA DRINI - I ZVEZDINE LEGENDE SU NA RAFTINGU: Grmi Baja, a oni se ponovo okupili! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Drina je ovog leta top destinacija kada su košarkaši u pitanju.

Izvor: Tweet/Zoran Šarenac/Instagram/maikzirbes33 Screenshot

Drina je postala hit destinacija za vrhunske košaraše ovog leta. Videli smo da je Nikola Jokićotišao do Goražda i Šćepan polja, a zatim zaplovio ovom rekom na raftingu, a isto su uradili i kapiten Crvene zvezdeBranko Lazić, kao i nekadašnji dugogodišnji košarkaši ovog kluba Majk Cirbes i Marko Simonović

Oni su zajedno bili nešto dalje uz Drinu u Ljuboviji i tu su plovili. Nemački centar koji je prošlu sezonu proveo u Benfiki je slike sa te avanture podelio na instagramu, uz video na kome se vidi da su veslali uz hit Baje Malog Knindže "Prepelice". Nije krio oduševljenje ovim izletom Cirbes koji je uz objavu napisao; "Regata 2023, prvi, ali sigurno ne i poslednji put."

Majk Cirbes je u Crvenu zvezdu prvi put došao 2014. gfodine i igrao je za crveno-bele do 2016,. zatim je bio deo tima u sezoni 2018/19 i poslednji put u sezoni 2021/22. Marko Simonović je takođe nekoliko puta nosio crveno-beli dres, prvi put od 2012. do 2014, potom od 2015. do 2017 i poslednji put od 2020. do 2022. Branko Lazić je i dalje u klubu, kapiten je i rkeorder kluba po broju trofeja, nastupa... Pogledajte kako su izgledali na Drini: