Podrška

CRVENO-BELI VIČU DA JE IZDAJNIK, A KOŠARKAŠ PARTIZANA GA BRANI: Ako neko to može da razume, to sam ja!

Autor Nikola Lalović

Iskusni Janis Papapetru je još ranije otišao istim putem kojim je sada krenuo Kostas Slukas i ističe da odluku iskusnog pleja treba poštovati.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/MN Press

 Ako ste se pitali gde je Janis Papapetru, on je na ostrvu Siros u Egejskom moru, odmah južno od Atine. Na jednom košarkaškom kampu se obreo igrač Partizana i tu je govorio o mnogim temama, pa i o Kostasu Slukasu! Iskusni bek koji je bio na meti crno-belih prešao je iz Olimpijakosa u redove najvećeg rivala Panatinaikosa, a Papapetru kaže da on može najbolje da ga razume. 

Ovaj 29-godišnji krilni igrač iz Patre je ponikao u Olimpijakosu pa je prešao u Panatinaikos gde je čak postao kapiten. On je jedan od retkih koji su se odlučili na takav korak. Navijači Olimpijakosa su burno reagovali, izdali saopštenje u kome nazivaju Slukasa pogrdnim imenima, ali Papapetru smatra da ovu odluku treba poštovati. 

"Niko ovo nije očekivao od Slukasa. To je profesionalna odluka i ja mogu da ga razumem bolje nego bilo ko drugi. Dokazao se i već je daoi mnogo toga, a može još da pruži. To je njegova odluka i zaslužuje da bude poštovana. Želim mu dobro zdravlje i sve najbolje", rekao je on. 

Osim Slukasa u Panatinaikos je stigao i Luka Vildoza iz Crvene zvezde, ali i doskorašnji Papapetruov saigrač iz Partizana Matijas Lesor. O iskusnom Francuzu Papapetru ima da kaže samo sve najlepše. 

"Lesor je sa pravom tu gde jeste. Uvek daje 100 odsto, odličan je u napadu i u odbrani tokom cele karijere i napreduje svake godine. Može mnogo da ponudi naredne sezone", rekao je Papapetru. 

BONUS VIDEO: