UFFF

RODMAN (62) NAPRAVIO NOVU LUDOST ZBOG DEVOJKE (31)! Nekada je bio sa Karmen Elektrom, a sad je ponovo šokirao svet!

Autor Nemanja Stanojčić

Denis Rodman odlučio je da istetovira lice svoje devojke na svom licu...

Izvor: Twitter/pritnscreen/@DailyLoud/Netflix/The Last Dance/Screenshot

Denis Rodman (62) je bez sumnje jedan od najkontroverznijih košarkaša ikada. Osvojio je pet titula u NBA ligi, igrao sa Majklom Džordanom, dolazio je pod uticajem alkohola i droga na treninge i utakmice, usred finalne serije otišao je u Las Vegas i tamo bio sa čuvenom Karmen Elektrom, bio je gost lidera Severne Koreje Kim Jong Una... Teško je nabrojati sve šta je uradio, a sada je odlučio da uradi još jednu ludu stvar i da tetovira lik svoje devojke na svoje lice.

Već neko vreme zabavlja se sa devojkom po imenu Yella Yella, ona je pevačica i model i ako je verovati informacijama koje dolaze iz Amerike ima 31 godinu, što znači da je duplo mlađa od čuvenog košarkaša. Njoj nije bilo svejedno kada je videla tu tetovažu. "Rekla sam mu da ne radi to, bila sam u čudu, pitala sam ga zašto to radi", rekla je ona, a prenosi "TMZ"

Njemu to ni malo ne smeta, čak je uveren i da će se njih dvoje i venčati. "Ovo je moj poslednji ples sa ženom", poručio je Rodman. Napravio je jasnu aluziju na dokumentarac "Poslednji ples" u kom je prikazana Džordanova karijera i tamo je i Rodman imao važnu ulogu...

Pogledajte i kako ona izgleda:

BONUS VIDEO: