Košarka

MILIONER ODVEO IGRAČA PARTIZANA, PA SLAVIO BEZ MAJICE: Seo u skup automobil, pa pokazao trbušnjake posle transfera! FOTO

Autor Nikola Lalović

Poznat je po ekscentričnim ispadima Dimitris Janakopulos, a sada je na svoj način proslavio završeni posao sa Janisom Papapetruom.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Instagram/printscreen/dpg7000

Panatinaikos nastavlja da pravi svoj drim-tim, a Dimitris Janakopulos zna to kako da proslavi! Vlasnik i prvi čovek kluba iz Atine je na svom instagram profilu slikom potvrdio dolazak Janisa Papapetrua iz Partizana, a onda je i otkrio kako proslavlja ovaj dobro odrađen posao. 

Na slici na kojoj je potvrdio dolazak Papapetrua bila su i ostala pojačanja Panatinaikosa uz tekst: 'Osam je gotovo, još četiri', a zatim je bilo vreme da se proslavi urađeni posao.  Prvo je Janakopulos, inače poznat po uživanju u luksuzu, slikao svoj luksuzni trkački automobil, a onda je otišao pravo u teretanu! Slikao se bez majice kako vežba u teretani, a očigledno je to bio način na koji je proslavio dolazak još jednog pojačanja. 

Panatinaikos je u prethodnim godinama beležio loše rezultate kako u Evroligi tako i u domaćem prvenstvu gde je dominirao Olimpijakos, a sada su rešili da okrenu novi list. Stigli su Kostas Slukas, Luka Vildoza, Džerajan Grant, Matijas Lesor, Dinos Mitoglu, Kostas Adetokumbo, Dimitrios Moraitis i sada na kraju Jorgos Papapetru.