Košarka

DŽORDAN ME OBRUKAO JER SAM SA NJEGOVIM SINOM! Pipenova bivša (49) saznala šta Majkl misli o svemu: "ISTRAUMIRAO me!"

Autor Mladen Šolak

Bivša supruga Skotija Pipena reagovala na poruku Majkla Džordana o njenoj vezi sa njegovim sinom.

Izvor: Instagram/larsapippen/heirmj523/printscreen

Larsa Pipen (49), bivša supruga Skotija Pipena (57), a poslednjih godinu dana devojka Markusa Džordana (32), sina Majkla Džordana, ne prestaje da šokira svojim ponašanjem i izjavama. Majka četvoro dece u braku sa Pipenom, najpoznatijim saigračem Em-Džeja, najvećeg košarkaša svih vremena, nedavno je uhvaćena u jednom klubu dok joj Džordan junior "gnjuri" u grudima, a sada je otkrila i šta misli o stavu njegovog oca o toj vezi.

Kada su početkom jula paparaci u Parizu "uhvatili" Majkla Džordana sa suprugom Ivet Prijeto ispred jednog restorana, pitali su ga da li odobrava tu vezu. Najveći svih vremena se samo nasmejao i rekao izričito "NE". A Larsa kaže da zbog toga ima traume!
"Ne mislim da je to bilo smešno. Nema bilo čega smešnog u vezi sa tim. Na neki način me je bilo sramota. Traumatizovana sam!", rekla je Pipenova bivša, a preneo portal "TMZ".

Skoti Pipen bio je u braku sa Larsom od 1997, kada je igrao sa Em-Džejom u Čikago Bulsima. Prethodno je bio u braku sa Karen Mekalum 1998. i sa njom je dobio sina koji je preminuo u aprilu 2021. On i Larsa imaju ćerku i trojicu sinova, a razveli su se definitivno 2021, mada je i godinama pre toga bilo potvrđeno da nisu u dobrim odnosima. Njihov najstariji sin Skoti Džunior (22) igra za Los Anđeles Lejkerse, dok se za to vreme njegova majka zabavlja sa 17 godina mlađim dečkom.