OGLASILA SE

MLADIĆU, OČEKUJEM JAVNO IZVINJENJE! Britni Spirs se javila posle SKANDALA sa novom NBA zvezdom

Autor Milutin Vujičić

Britni Spirs je obratila Viktoru Vembanjami.

Izvor: YouTube/NBA/Twitter/BritneySpears/Screenshot

Talentovani francuski košarkaš Viktor Vembanjama stigao je ovog leta u NBA ligu kao najveći talenat još od Lebrona Džejmsa, a spletom nesrećnih okolnosti pažnju medija nije privukao blistavim partijama na Letnjoj ligi - nego skandalom u koji je upleten po dolasku u Sjedinjene Američke Države.

Dok je Vembanjama (19) "bežao" od fanova, sa leđa ga je potapšala pop pevačica Britni Spirs (41), a njegovo obezbeđenje je burno reagovalo i udarilo je tom prilikom. Ubrzo se saznalo za skandal i tako je Viktor Vembanjama privukao negativnu pažnju medija, a sada se i Britni Spirs "okomila" na njega pošto nekoliko dana posle incidenta zahteva i javno izvinjenje, pošto one koje je uputilo njegovo obezbeđenje nije dovoljno.

"Ja sam bila najpoznatija osoba na svetu, devojke su se bacale na mene, tinejdžerke su me rušile dok traže fotografiju. Moje obezbeđenje ih nikad nije dotaklo, nije im ni prišlo... Ne sviđa mi se što su ljudi isticali da sam zaslužila da dobijem udarac jer to ne zaslužuje nijedna žena!", kazala je Britni Spirs i opisala kako je pala na zemlju, a potom se obratila i Vembanjami: "Dobila sam izvinjenje za stolom, ali posle pola sata - još čekam javno izvinjenje".

U međuvremenu, Vembanjama je debitovao za San Antonio u Letnjoj ligi i odigrao je na prvoj utakmici ispod svakog nivoa za prvog pika na draftu, da bi već u drugoj utakmici ubacio 27 poena i pokazao zašto su ga Spursi izabrali. Ipak, povredio se i čini se da je za njega Letnja liga završena.

BONUS VIDEO: