NESTVARNO

AKO SI SIROMAŠAN SRETNEŠ JOKIĆA, AKO SI BOGAT DŽORDANA! Ovo ima samo u jednom gradu na svetu - ludnica i tamburica!

Autor Nemanja Stanojčić

Majkl Džordan, Medžik Džonson i Semjluel L Džekson uživaju u Italiji. A, jedan komentator je odlučio da se našali

Izvor: Twitter/MagicJohnson/Facebook/Edin Enciklopedija

Da je neko ljudima na ostvru Kapri u Italiji pričao da će na jednom mestu videti Majkla Džordana, Irvinga Medžika Džonsona i Semjuela L. Džeksona verovatno bi mislili da niste normali. Ko bi rekao da je to zaista istina i da su svi oni bili zajedno u jednom restoranu, a iza njih je svirala tamburica uz čuvene dobro poznate italijanske pesme.  Jedan čovek je stigao i da se našali sa komentarom ""Stvar je jasna, ako odeš u Napulj i bogat si ,možeš da sredneš Džordana i Medžika, ako si siromašan možeš da naletiš na Jokića na trkama konja".

Dvojica legendarnih košarkaša i jedan od najboljih glumaca provode odmor zajedno u Italiji i odande su stigle fotografije i snimci koje je objavio baš čuveni as Lejkersa. "Uživali smo u divnoj večeri u restoranu 'Da Paolino'. Imao sam priliku da se družim sa svojim prijateljima, najboljim košarkašem koji je ikada živeo Majklom Džordanom, njegovom suprugom Ivet, Semom i Latanjom Džekson...", poručio je Medžik uz snimak.

Podsećnja radi, Nikola Jokić nedavno je bio baš u Napulju i to na trkama konja. Bio je žestoko nervozan jer je njegov konj završio na sedmom mestu. Čak je odbio i da se potpiše na dres jednog navijača, a posle toga je nastala prava holivuska priča kada mu je taj navijač doneo pivo, pa su popričali i na kraju se sve završilo sa autogramom. Što se Džordana tiče on je nedavno prodao većinski udeo u Šarlot Hornetsima. Klub je kupio za 275 miliona dolara, a prodao ga za tri milijarde. Ostaće u ekipi kao manjinski vlasnik i jedan od deoničara.

BONUS VIDEO: