Košarka

MIROTIĆ SLETEO U BEOGRAD, DA POTPIŠE ZA PARTIZAN! Očekuje se crno-bela EKSPLOZIJA i najveći transfer srpske košarke

Autor Mladen Šolak

Nikola Mirotić je ponovo u glavnom gradu Srbije, da bi postao košarkaš Partizana!

Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Nikola Mirotić došao je u Beograd i uskoro će postati košarkaš Partizana! On je u nedelju doputovao na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gde ga je sreo srpski muzičar Cvija, koji je inače veliki navijač Partizana. Nikola je pozirao kraj njega, a ta fotografija je usijala društvene mreže i još jednom najavila ono što će se po svemu sudeći uskoro dogoditi - Mirotićev potpis za crno-bele!

Prethodnih dana otklonjene su praktično sve nedoumice oko toga da će Nikola Mirotić doći u tim Željka Obradovića u najvećem transferu srpske košarke. Samo se očekuje njegov zvaničan rastanak sa Barselonom, u koju je stigao 2019. iz NBA lige. Njegov rastanak sa španskim gigantom nije protekao glatko, odužilo se i povećalo nestrpljenje navjiača Partizana koji ne mogu da dočekaju klupsku potvrdu najvećeg transfera.

U subotu je Mirotić bio u Hrvatskoj, na svadbi tamošnjeg košarkaškog asa Ante Tomića u Dubrovniku, a odmoran je dan kasnije došao u Srbiju, gde će prema nezvaničnim informacijama igrati naredne dve sezone za crno-bele. Sa njim i Kevinom Panterom kao vođama tima, Partizan će imati najviše ambicije, a euforija će "probiti plafon" mesecima pre početka sezone.