OPA!

CRVENA ZVEZDA DOVODI POJAČANJE IZ NBA LIGE! Luka Dončić ga "šalje" u Beograd - stiže kao slobodan igrač!

Autor Nemanja Stanojčić

Frank Ntilikina navodno bi mogao da dođe u Crvenu zvezdu.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda dovodi novo pojačanje iz NBA lige, Frank Ntilikina (24) navodno bi mogao da obuče crveno-beli dres uskoro. U pitanju je igrač koji je 2017. godine izabran od strane Njujork Niksa na draftu, a posle četiri godine u klubu je prešao u Dalas. Dve godine je igrao sa Lukom Dončićem u Mavsima i tamo nije dobio produžetak saradnje.

To znači da je trenutno slobodan igrač i da može da bira gde će. Navodno je srpski tim među glavnim favoritima da ga dovede. "Zvezda prati slučaj Ntilikine", napisao je grčki novinar Hristos Harpidis i dodao da se o njemu priča već nekoliko dana kao pojačanju ekipe Duška Ivanovića.

Francuz je visok 193 centimetra i po vokaciji je plejmejker, ali je u Americi često bio i na poziciji beka što mu nije strano. Teško da bi bio organizator igre pošto je Zvezda već dovela Miloša Teodosića, Šabaza Nejpira i Jaga dos Santosa. U NBA ligi ukupno je odigrao 316 mečeva i prosečno je beležio 4,8 poena, 2,2 asistencije i 1,8 skokova po meču. On je prošle sezone otkazao nastup za Francusku na Evropskom prvenstvu zbog povrede.

BONUS VIDEO: