Košarka

LAZIĆ ODGOVORIO PANTERU NA PROZIVKE! Kapiten Zvezde objavio fotografiju: "Kada pričamo o trendovima..."

Autor Nemanja Stanojčić

Branko Lazić odgovorio Kevinu Panteru na prozivke.

Izvor: mn press/instagram/10sile10

Branko Lazić odgovorio je Kevinu Panteru na prozivke u vezi Crvene zvezde i beogradske Arene. Kapiten Partizana na Tviteru je pisao o odluci crveno-belih da igraju u najvećoj dvorani na Balkanu. Pored toga je napisao "postavljamo trendove", pa je onda dobio odgovor od kapitena ljutog rivala.

Lazić je na svom Instagram nalogu postavio fotografiju sa meča između Crvene zvezde i Budiveljnika kada je na tribinama bilo skoro 25.000 ljudi. "Kada pričamo o trendovima - 24.232", napisao je Lazić i tako odgovorio Panteru putem društvenih mreža. Na toj utakmici oboren je rekord koji je do tada držao Partizan od 22.567 navijača sa meča protiv Panatinaikosa iz 2009. godine.

U pitanju je meč odigran 26. marta 2014. godine u četvrfinalu Evrokupa. Tada je Zvezda posle produžetka srušila Budiveljnik (79:70) na krilima nestvarne partije Čarlsa Dženkinsa. Taj meč Amerikanac sa srpskim pasošem završio je sa 29 poena (4/9 za dva, 6/11 za tri, 3/5 sa penala) i bio je najzaslužniji za veliko slavlje u krcatoj dvorani. Ovo je Lazićeva poruka:

Izvor: Instagram/10sile10/printcreen

Podsetite se i kako je taj meč izgledao:

BONUS VIDEO: