ŠTA SAD?

KUM KRADE JOŠ JEDNOG IGRAČA ŽELJKU OBRADOVIĆU? Partizan ostaje bez plejmejkera - NBA as ne dolazi u Beograd?

Autor Nemanja Stanojčić

Raul Neto navodno je blizu odlaska u Fenerbahče.

Izvor: Printscreen/YouTube/NBA Brasil/MN Press

Fenerbahče bi mogao da "ukrade" još jednog plejmejkera Partizanu. Jam Madar je već potpisao za klub iz Istanbula, a navodno bi uskoro to mogao da učini i Raul Neto (31). U pitanju je brazilski organizator igre za koga je intersovanje već ranije pokazao srpski klub. To znači da bi Dimitris Itudis mogao da uzme još jednog igrača kog je želeo njegov kum Željko Obradović.

Nije još uvek ništa rešeno, ali je Brazilac na meti turskog tima. "Fenerbahče je blizu postizanja dogovora sa Netom", napisao je grčki novihar Hristos Harpidis. On već ima iskustvo igranja u Evropi, jer je četiri sezone proveo u Španiji pre odlaska u Ameriku.

Igrao je za Jutu, Filadelfiju, Vašington i Klivlend, a trenutno je slobodan igrač. Ukoliko potpiše za Fener to bi gotovo sigurno značilo da će Nik Kalates da napusti klub. O tome se spekuliše već neko vreme i navodno je Partizan jedan od timova koji ga želi. Crno-belima je neophodan organizator igre, posebno zbog odlaska dvojice plejeva, Madara i Dantea Egzuma koji se vratio u Dalas.

BONUS VIDEO: