Neočekivano!

SRBIJA BRINE O JOKIĆU, A ON IGRA I PEVA SA PEHAROM: Pogledajte kako se provodi nakon što je odbio reprezentaciju! VIDEO

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Nikola Jokić slavi dok se javnost pita zašto ne igra za nacionalni tim.

Izvor: Instagram/pritnscreen/_kristina_radosavljevic_

Nikola Jokić je doneo važnu odluku - ovog leta neće obući dres Srbije i ekipa Svetislava Pešića moraće bez njega na Mndobasketu koji se igra na drugom kraju sveta. To je izazvalo lavinu reakcija i komentara na društvenim mrežama, ali čini se da atmosfera u narodu ne dotiče previše najboljeg igrača NBA lige.

Dok su ljubitelji košarke razmatrali razloge za ovakvu odluku i četvrto odbijanje poziva u nacionalni tim, njegova supruga Natalija se provodila na svadbi, a Nikola Jokić je slavio veliku pobedu! Njegova ergela osvarila je veliki uspeh, pa je Nikola rešio da se opusti! Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako Jokić drži trofej, a u pozadini se čuje pesma "Da sam pauk" Ere Ojdanića. Pogledajte detalje:

Podsećamo, Svetislav Pešić pored Nikole Jokića neće moći da računa ni na Vasilija Micića, Nikolu Kalinića, Vladimira Lučića... Verovatno u konkurenciji nisu Nemanja Bjelica koji se čitave sezone mučio sa povredama, Ognjen Jaramaz koji je nedovoljno spreman, Stefan Jović koji ima privatnih problema, Miloš Teodosić koji je precrtan prethodnog leta i drugi. Znak pitanja u ovom trenutku stoji i pored imena Alekseja Pokuševskog, jer on možda nije dovoljno sanirao povredu.

Novi kapiten Srbije biće Bogdan Bogdanović, verovatno će Nikola Milutinov morati da podnese ogroman teret, a pitanje je koliko može okrnjeni sastav Srbije na takmičenju koje je kvalifikaciono za Olimpijske igre. Pogledajte reakcije na Nikolinu odluku:

BONUS VIDEO: