Srećno!

ČETVORO SRPSKIH SPORTISTA I JEDNA REČ - KUMOVI! Saigrači u Zvezdi, rivali na derbiju i NAJLEPŠA odbojkašica!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaši Luka Mitrović i Nemanja Dangubić postali su kumovi, a u centru pažnje bile su i njihove izabranice Nina Micić i Katarina Lazović.

Izvor: Instagram/micic_nina/printscreen

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović i njegova izabranica Nina Micić koja je Srbiju predstavljala na Zimskim olimpijskim igrama postali su roditelji pre nešto manje od godinu i po dana, kada je na svet stigla beba - što su na svojim zvaničnim kanalima potvrdili i crveno-beli. Beba ima jake sportske gene jer joj je ujak Vasilije Micić, a tetka košarkašica Jelena Mitrović, a da stvari budu još zanimljivije tu su kumske veze njenog oca. Luka Mitrović je za kuma izabrao Nemanju Dangubića!

Na fotografiji koju je na svojim profilima podelila Nina Micić uz opis "kumovi" jasno se vidi da će sport biti glavna tema na familijarnim okupljanjima. Pored Luke, Nemanje, Nine i bebe na fotografiji je i Katarina Lazović, jedna od najlepših srpskih odbojkašica i devojka nekadašnjeg igrača Mege, Crvene zvezde i Partizana.

Novi košarkaš grčkog Peristerija je od prethodnog leta u vezi sa jednom od najlepših srpskih sportistkinja. Nemanja i Katarina su krajem maja 2022. godine potvrdili da su zajedno i odmah su počeli da privlače mnogo pažnje javnosti u Srbiji. Sa druge strane, Katarina Lazović je maksimalno fokusirana na karijeru koja se odlično razvija, a standardna je i u reprezentaciji Srbije. Pogledajte kako izgleda Katarina:

Podsećamo, Luka Mitrović i Nemanja Dangubić su bili saigrači u Hemofarmu tokom svoje prve seniorske sezone. Nakon godinu dana (2011/12) igranja u Vršcu, Mitrović se preselio u Crvenu zvezdu, a Dangubić je u isti tim stigao obilaznim putem, nakon dve sezone u Megi. Tri godine su proveli zajedno u Zvezdi, u međuvremenu su im se putevi razišli pa su bili i rivali dok je Nemanja Dangubić nosio dres Partizana, ali su ostali veoma dobri prijatelji pa ne čudi što je Mitrović baš Dangubića izabrao za kuma.

BONUS VIDEO: