ZVANIČNO

ODVEO SRBIJU DO ZLATA, PA OBUKAO NOVI DRES! Miško objavio gde će Topić igrati sledeće sezone

Autor Milutin Vujičić

Nikola Topić napušta Crvenu zvezdu kao pozajmljeni igrač usled velike konkurencije na mestu plejmejkera.

Izvor: MN Press

Dan nakon što je Nikola Topić odveo juniorsku košarkašku reprezentaciju Srbije do titule evropskog prvaka, uz osvajanje MVP nagrade, potvrđen je njegov odlazak iz Crvene zvezde. Njegov agent Miško Ražnatović je na Tviteru potvrdio da će Topić sledeće sezone nositi dres Mege i to kao pozajmljeni igrač.

"Sledeće sezone će neki od zlatnih srpskih orlića igrati seniorsku košarku. Nikola Topić će posle sjajne sezone u OKK Beogradu igrati za Megu, dok će Bogoljub Marković i Andrej Mušicki nastupati za OKK Beograd u KLS", objavio je Ražnatović samo dan posle velikog finala u Nišu u kome je reprezentacija Srbije savladala Španiju i došla do evropskog trona, predvođena upravo pomenutim igračima.

Podsetimo, Topić je rođen 2005. godine i za Crvenu zvezdu je debitovao pretprošle sezone. U nekoliko navrata pokazao je da je ozbiljan talenat na oca Milenka Topića, a prethodnu sezonu je proveo na pozajmici u OKK Beogradu, nakon što mu je "propao" prelazak u FMP. Sjajnu sezonu završio je u dresu juniorske reprezentacije Srbije, dok je i na širem spisku selektora Svetislava Pešić za Mundobasket 2023.

BONUS VIDEO: