INTERESANTNO

ŽELJKO OBRADOVIĆ OTIŠAO PO POJAČANJA? Fotka otkrila gde se nalazi, navijači Partizana već licitiraju sa imenima!

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović uslikan je u avionu u Barseloni.

Izvor: MN Press

Željko Obradović uslikan je u avionu u Barseloni. Prema navodima jednog korisnika Tvitera on se ukrcao na let za Beograd i navodno je bio u ovom španskom gradu. Bilo je to dovoljno za navijače Partizana da krenu da spekulišu da je tamo otišao kako bi dogovorio pojačanja za narednu sezonu.

Već neko vreme spekuliše se da bi to mogao da bude plejmejker Nikolas Laprovitola, a pričalo se i o Koriju Higinsu koji je dobio raskid ugovora sa katalonskim klubom. Nije tajna da crno-beli traže pojačanje na poziciji organizatora igre posle odlazaka Dantea Egzuma (Dalas) i Jama Madara (Fenerbahče). Da li je trofejni stručnjak baš zato bio u Barsi ili je nešto drugo razlog, pošto on ima i kuću u Barseloni, biće verovatno poznato verovatno.

Partizan traži pojačanje na poziciji pleja, krilnog centra i centra, pošto na kraju nije došlo do saradnje sa Nikolom Mirotićem. "On je vrhunski igrač, tu nema šta da se doda, jedan od najboljih u Evropi, želeli smo ga, tu nema dileme. Isto tako moram da kažem da njegov nedolazak nije toliko pokvario planove. Mi smo i pre Mirotića produžili ugovor sa Zekom koji je naša prva četvorka, to pokazuje koliko mu verujemo što znači da smo vrlo stabilni na toj poziciji. Drago mi je samo što nismo prenaglili sa dovođenjem nekih igrača koji bi odgovarali Mirotiću, tačnije njegovom profilu. Da smo njih doveli, onda bismo pokvarili neke stvari, ali ovako, sve je i dalje u najboljem redu", rekao je sportski direktor crno-belih Zoran Savić.

BONUS VIDEO: