I tu je najbolji!

NI U IGRICI NE POSTOJI BOLJI OD NIKOLE JOKIĆA! Srbin "počistio" konkurenciju - sa njim će svi igrati!

Autor Marina Periškić

Nikola Jokić je najbolje ocenjeni igrač u igrici NBA2K24, što nije iznenađenje gledajući šta je sve uradio prethodnih sezona.

Izvor: Profimedia/Guener Santemiz

Srpski košarkaš Nikola Jokić ispisao je istoriju sa Denver Nagetsom kada su osvojili prvu titulu NBA lige u istoriji franšize. Somborac je poveo svoju ekipu do samog vrha i za to je nagrađen MVP priznanjem u finalu, a ostao je bez MVP titule u ligaškom delu sezone, kada je trofej dodeljen njegovom velikom rivalu Džoelu Embidu.

Međutim, njegovi sjajni rezultati nisu mogli ostati neprimećeni pa je tako Nikola postao najbolje rangiran košarkaš u igrici NBA2K! Počelo je predstavljanje NBA igrača pred dolazak nove košarkaške simulacije, a u njoj niko nije u ravni sa Jokićem.

Jokić se prvi put pojavio u NBA 2K16 kada je imao rejting od samo 68 i košarkaškim fanaticima veoma je interesantno da gledaju kako Srbin napreduje iz sezone u sezonu. Nikola je u poslednjih nekoliko godina redovno u vrhu, što je zaslužio svojim partijama na terenu, a zaljubljenici u video igre verovatno nisu očekivali tako nešto kada ga je Denver izabrao kao 41. pika na draftu 2014. godine.

Ipak, impresivne partije u prethodnim sezonama, dve MVP titule u ligaškom delu sezone, jedna MVP titula u finalu i osvajanje NBA lige u dresu Denver Nagetsa stvorili su od srpskog košarkaša legendu! Sada mu u leđa gledaju košarkaške legende poput Lebrona Džejmsa, Stefa Karija, Kevina Durenta i drugih.

BONUS VIDEO: