Košarka

IVANE, UVEK ĆEŠ BITI ZVEZDIN KAPITEN! Oglasio se klub o smrti mladog košarkaša

Autor Mladen Šolak

Saopštenje crveno-belih o smrti košarkaša

Izvor: MN Press

KK Crvena zvezda Meridianbet saopštila je sa velikom tugom da je preminuo njen bivši junior, Ivan Ćorović (26). "On je bio naš kapiten i predvodnik juniorske ekipe Crvene zvezde u kojoj su stasavali Boriša Simanić, Aleksa Radanov, Aleksa Uskoković, Stefan Đorđević... Koja je 2016. najavila velike domete, stigavši do finala Evrolige u Berlinu", poručili su crveno-beli.

Zvezda je podsetila da je Ivan igrao u kadetskoj i juniorskoj selekciji crveno-belih i da je dva puta nastupao u finalu Evrolige u juniorskoj konkurenciji, u Madridu i Berlinu. Godinu i po kasnije, počela je njegova borba sa teškom bolešću, zbog koje je morao da prekine karijeru koja je mnogo obećavala. "Ovu utakmicu naš Ivan je izgubio, boreći se onako kako je igrao i košarku, ne žaleći se na bilo šta - do samog kraja"

"KK Crvena zvezda meridianbet, kompletan menadžment na čelu sa predsednikom kluba, kompletan igrački kadar, mlađe selekcije, ivanovi bivši treneri Slobodan Klipa,Aleksandar Glišić i Steva Mijović, svi zaposleni u klubu, izražavaju porodici Ivana Ćorovića izraze najdubljeg saučešća. Ivan Ćorović, kapiten Crvene zvezde (i za nas će to zauvek ostati) biće sahranjen 13.avgusta u Šavniku u Crnoj Gori. Neka mu je večna slava i hvala!", poruka je Zvezde.