Svadba, svadba

KOŠARKAŠ SRBIJE OŽENIO LEPOTICU USRED PRIPREMA ZA MUNDOBASKET: Veliko slavlje u Beogradu, tu je i Nedovićeva supruga!

Autor Nikola Lalović

Aleksa Radanov je usred priprema za Mundobasket "stao na ludi kamen".

Izvor: Instagram/svetlanabjelan

Veliko slavlje usred priprema reprezentacije - Aleksa Radanov se oženio! Ovaj 25-godišnji krilni košarkaš koji je nakon početaka u FMP-u i Crvenoj zvezdi zaigrao za Igokeu, a prošlu sezonu završio u Peristeriju, sada je stao na ludi kamen! 

Slavlje je održano u čuvenom beogradskom restoranu "Klub književnika", a venčanje je obavljeno u jednoj beogradskoj crkvi pred odabranim gostima, rodbinom i prijateljima. 

Radanov koji je trenutno na spisku reprezentacije Srbije za Mundobasket oženio se Svetlanom Bjelan, našom poznatom manekenkom. Pogledajte kako je izgledalo njihovo venčanje: 

Među zvanicama bila je i supruga Nemanje Nedovića Mina Milutinović koja je, kako izgleda, bila kuma, a na svadbi je bila i poznata pevačica Milica Pavlović.

Radanov je jedan od igrača koji se itekako nada pozivu na Mundobasket, pošto je nakon odlaska Nemanje Nedovića nacionalnom timu i velikih problema sa povredama nekoliko igrača praktično jedina dilema Svetislava Pešića da li da pozove Radanova ili Borišu Simanića na Mundobasket.  Pogledajte i kako izgleda supruga reprezentativca Srbije Alekse Radanova Svetlana Bjelan. 

 BONUS VIDEO: