DIVNO

SVI ZNATE JOKIĆEVU ŽENU, A OVO JE NJENA SESTRA! Maja za Nataliju kaže da je ZMAJ, ovako je pričala o Nikoli!

Autor Nemanja Stanojčić

Maja Maćešić, rođena sestra Natalje Jokić pričala je o Nikoli Jokiću.

Izvor: Printscreen/Instagram/jokic.natalija

Nikola Jokić uživa u Srbiji posle osvajanja NBA lige. Doveo je i saigrača Erona Gordona da zajedno gledaju konjičke trke i da mu pokaže zbog čega toliko voli taj sport. Tu je i njegova supruga Natalija, a ono što mnogi nisu znali jeste da ona ima rođenu sestru Maju Maćešić. Šta ona misli o svom zetu, kakav je njihov sestrinski odnos, kako su preživele "Oluju" i progon iz Hrvatske...

To su samo neke od tema o kojima je Maja pričala. Ne krije da su svi ponosni zbog Nikolinog uspeha i osvajanja NBA lige gde je bio i MVP finala i doneo Denveru trofej. "Natalija je moja druga polovina. Stvarno smo jako vezane, daleko smo, ali to ništa ne znači", rekla je Maja u razgovoru za "Blic ženu".

Ima samo reči hvale za Nikolu. "Njih dvoje su zajedno jako dugo. Uopšte ga ne posmatram kao nekog poznatog. Živimo u malom mestu gde ga svi znaju, poštuju, vole i cene. Kada je neko član vaše porodice dugo godina, onda nemaš osećaj da je on nekome drugom poznat. Stvarno je divna osoba i jedan veliki čovek."

Maja i Natalija su kao deca, zajedno sa roditeljima, bile u izbegličkoj koloni iz Krajne 1995. godine. "Bile smo jako male kada se sve to dešavalo. Roditelji su se potrudili da taj deo detinjstva ne osetimo na neki loš način. Imala sam tri godine kada se to dogodilo, Natalija je imala samo sedam meseci. Iskreno, ni ne sećam se detinjstva kao nekog lošeg perioda, već kao najlepšeg perioda detinjstva. Mama i tata su zaslužni za to, nemam loše uspomene na taj period."

Za kraj je pohvalila svoju sestru. "Natalija je žena zmaj. Nikola je na terenu, on igra, a ostali mogu samo da ga bodre, to je činjenica", zaključila je Maja Maćešić.

BONUS VIDEO: