Košarka

ŽESTOKI POTRESI U NBA - ON JE LAŽOV! Superstar osuo paljbu: Više NIKAD neću da radim sa njim!

Autor Nemanja Stanojčić

Džejms Harden osuo je paljbu po Derilu Moriju...

Izvor: Profimedia

Žestoki potresi u Filadelfiji. Džejms Harden (33) nema nameru da ostane deo organizacije ukoliko na poziciji generalnog menadžera ostane Deril Mori. Njih dvojica se dobro znaju, radili su zajedno i u Hjustonu i sada u klubi, ali su se očigledno posvađali. Šta je tačno razlog, nije za sada poznato, mada je NBA superstar javno izneo svoj stav o njemu.

Otišao je u Kinu i tamo je svima stavio do znanja da ne želi da radi sa njim nikada više. Ovo će definitivno uzdrmati svet. "Deril Mori je lažov i nikada neću biti deo organizacije u kojoj on radi. Da ponovim. Deril Mori je lažov i neću biti nikada deo organizacije u kojoj on radi", poručio je Harden pred kamerama i poslao jasnu poruku i Filadelfiji i Moriju.

Od završetka sezone priča se da Harden želi da napusti Sikserse i da neće igrati sa Džoelom Embidom naredne sezone. Navodno je on želeo da ode u Kliperse, ali do dogovora nije došlo. Klubovi su razgovarali, nisu pronašli zajednički jezik. Posle ovih reči izgleda da će uprava kluba morati da odluči koga želi, Morija ili Hardena. Džejms je prošle sezone prosečno beležio 21 poen, 10,7 asistencija i 6,1 skok po meču.

BONUS VIDEO: