ZVANIČNO

DŽEJMS I PARTIZAN: OVO JE ISTINA! Pričao sa Obradovićem i doneo konačnu odluku - ZBOG OBEĆANJA

Autor Milutin Vujičić

Majk Džejms neće promeniti sredinu ovog leta i nastaviće da nosi dres Monaka u kom je od 2021. godine.

Izvor: MN Press

Prethodnih dana spekulisalo se da bi Majk Džejms mogao da napusti Monako i da zaigra kod Željka Obradovića u Partizanu, ali čini se da je "pomirenje" vrlo blizu i da će Amerikanac ostati u Kneževini. Ovakav rasplet situacije mogao se naslutiti nakon što je Majk Džejms objavio zajedničku fotografiju sa trenerom Sašom Obradovićem, uz poruku ljubavi, koja je iz neobjašnjenih razloga brzo obrisana, dok je ubrzo stiglo i potpuno objašnjenje.

Specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" javlja da će Majk Džejms ostati košarkaš Monaka i da će se pojaviti na početku priprema ovog kluba. I pored svega što se pisalo u javnosti, veza između Džejmsa i Monaka je ostala čvrsta i obe strane su se dogovorile da nastave saradnju.

Bilo je uspona i padova u odnosima Majka Džejmsa i Monaka, posebno sa Zvezdanom Mitrovićem, prethodnikom Saše Obradovića, a nove informacije govore da je Ameriikancu predočeno da će biti "centralna figura" projekta i ubuduće. Čini se da se Džejms pobunio posle dolaska NBA zvezde Kembe Vokera i brinuo se kako će se to odnositi na njegovu ulogu, platu i značaj za Monako, ali ga je Saša Obradović uverio da će imati "ključeve tima" kao i prošle sezone.

Razlog tome su povreda Džordana Lojda, koji se neće vratiti sigurno do kraja oktobra zbog operacije ramena, dok ni Kemba Voker nije u savršenom fizičkom stanju i biće mu potrebno vreme da zaigra makar približno kao nekada u Šarlotu. Džejms zato ostaje vođa tima koji želi da napravi i veći korak nego prošle sezone kada su bili treći na fajnal-foru.

Ujedno, ovo je i poruka Partizanu da na drugom mestu mora da traži pojačanje, pa ćemo videti ko će stići u Humsku posle Ognjena Jaramaza, Mateuša Ponitke i Pi Džej Doužera.

BONUS VIDEO: