Rođendan

HIT! SLAVLJE NA PUTU ZA KINU: Saigrači u avionu iznenadili Bogdanovića - "Pa, nije svadba Bogi!" (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović dobio je rođendansku tortu u avionu na putu za Aziju.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Košarkaši Srbije otputovali su u četvrtak u Aziju gde će odigrati dva prijateljska meča uoči Mundobasketa. Prvo protiv Kine u ponedeljak u 18 časova, a onda i protiv Brazila u utorak, takođe od 18 časova.Tokom leta za Hong Kong, kapitena Srbije Bogdana Bogdanovića dočekalo je i iznenađenje. Saigrači su se pobrinuli da proslavi svoj 31. rođendan u dobroj atmosferi sa reprezentacijom.

Osoblje avio kompanije kojom su leteli "orlovi" donelo je slatko iznenađenje za Bogdanovića. Saigrači su otpevali rođendansku pesmu i uz dobro raspoloženje nastavili svoj put ka Kini. Imali su košarkaši i nekoliko zanimljivih šala za duvanje svećića. Najbitnije je što možemo da primetimo da u taboru Srbije vlada sjajna atmosfera, što je jako važno za dobre rezultate reprezentacije.

Mundobasket je na programu od 25. avgusta do 10. septembra. Srbija je u grupi B u Manili, a rivali su im Kina, Portoriko i Južni Sudan. Dve najbolje plasirane ekipe iz grupe će proći dalje, gde se ukrštaju sa grupom A, u kojoj su Angola, Italija, Dominkanska Republika i Filipini. "Orlovi" startuju 26. avgusta protiv Kine u 14 časova, dva dana kasnije igra protiv Portorika takođe u 14 časova, a 30. avgusta protiv Južnog Sudana u 10 časova.

 BONUS VIDEO:

Bogdan Bogdanović šutnuo loptu na tribine posle utakmice
Izvor: YouTube/Sports Man