KREĆE

PARTIZAN KRENUO SA RADOM - OBRADOVIĆ OKUPIO DEO KOŠARKAŠA! Jednog igrača mnogi NISU prepoznali zbog novog imidža!

Autor Nemanja Stanojčić

Partizan je započeo sa prvim delom priprema za novu sezonu, od ponedeljka se okuplja cela ekipa.

Izvor: Printscreen/YouTube/BC Partizan TV

Partizan je započeo sa treninzima pred zvaničan početak priprema za novu sezonu. Od ponedeljka će se okupiti ceo tim i početi sa radom, a pre toga su mlađi igrači, uz nekoliko starijih, odlučili da ranije krenu sa individualnim radom pre okupljanja. Željko Obradović zajedno sa svojim stručnim štabom pratio je rad i treninge.

Na snimku klupske televizije vidi se da su tu Alen Smailagić, Tristan Vukčević, Balša Koprivica, Ognjen Jaramaz, Danilo Anđušić, Uroš Trifunović, Đorđije Jovanović, Savo Drezgić... Neki od njih su u procesu rehabilitacije od povreda. U nedelju se očekuje da će u Beograd stići stranci i u utorak se očekuje put na Kopaonik na prvu fazu priprema. Posle toga slede pripremne utakmice.

Obradović se pozdravio sa svim igračima i članovima stručnog štaba i kratko je sa svima porazgovarao. U jednom momentu je sedeo i sa Jaramazom koji je bio jedno od prvih pojačanja za novu sezonu. Trenutno se oporavlja od povrede zbog koje nije mogao da se stavi na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću za Svetsko prvenstvo. Inače, on je promenio imidž, pa ga tako mnogi navijači crno-belih nisu prepoznali i šalili su se na njegov račun na društvenim mrežama.

Treninzi košarkaša Partizana
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

BONUS VIDEO: