Gotovo!

REPREZENTACIJA, SVADBA I NOVI KLUB - SVE ZA 20 DANA: Pešić ga precrtao, a evo gde odlazi da igra!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Aleksa Radanov, 13. na spisku Svetislava Pešića, ima novi tim za predstojeću sezonu.

Izvor: MN Press

Burno leto za srpskog košarkaša Aleksu Radanova, i sa profesionalne strane, ali i u privatnom životu! Nakon što je veći deo leta proveo sa reprezentacijom Srbije tokom priprema za Mundobasket, na koji neće ići jer je poslednji otpao sa spiska selektora Svetislava Pešića, Aleksa je rešio pitanje kluba za narednu sezonu. Naradna stanica je Moskva i tamošnji klub Runa, novajlija u elitnom rangu. Detalje o transferu potvrdio je agent Miško Ražnatović na svom Tviter profilu.

U međuvremenu Aleksa se oženio Svetlanom Bjelan i ta vest privukla je mnogo pažnje u srpskim medijima. Zaljubljeni par iskoristio je minimalni odmor koji je Radanov mogao da dobije, a srpski reprezentativac otišao je da uz picu proslavi novo poglavlje u svom privatnom životu. Pogledajte detalje sa venčanja:

Podsećamo, Radanov je svojevremeno bio jedan od najvećih talenata srpske košarke, a u Crvenoj zvezdi je odrastao. Bio je uzdanica crveno-belih i na osvojenom juniorskom turniru Evrolige 2014. godine, ali u seniorskom timu tokom nekoliko sezona nije uspeo da pokažu sav talenat. Dva puta je odlazio na pozajmice u FMP, zatim je bio član Igokee, a prethodnu sezonu proveo je u Peristeriju.

Nakon saradnje sa legendarnim Vasilisom spanulisom koji mu je bio trener u grčkom klubu, došlo je vreme za novi izazov u karijeri. Aleksa Radanov će u Moskvi biti deo veoma ambicioznog projekta, a saigrač će mu biti crnogorski plejmejker Nikola Ivanović koji je tokom leta napustio Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO: