Bivši reprezentativac

MIROSLAV RADULJICA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Udario ga automobil dok je vozio motor!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica vozio je motor i imao udes sa automobilom.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Košarkaš Crvene zvezde Miropsav Raduljica doživeo je saobraćajnu nesreću, prenose beogradski mediji!

Kako prenosi "Sportal", Miroslav Raduljica učestvovao je u saobraćajnoj nesreći kod restorana Košuta u Beogradu. Automobil Volvo udario je u motocikl Dukati koji je vozio Raduljica. On ima oguljotine, ali nije trazio Hitnu pomoć. 

Nekadašnji srpski reprezentativac Miroslav Raduljica veliki je ljubitelj motora, ali i drugih "težih" prevoznih sredstava. Zna se da on često uživa u vožnji i da ga to opušta, a svojevremeno je psotojala ideja i da sa članovima "Yu grupe" ode na putovanje koje bi spojilo istočnu i zapadnu obalu SAD, odnosna dva kraja kontinenta.

Takođe, srpski košarkaš je svojevremeno isticao kako ga karijera sprečava da aktivno vozi motor, iako bi to želeo da radi mnogo češće. Još pre više od decenije imao je plan da na dvotočkašu obiđe čitavu planetu, što će možda na dnevnom redu biti tek kad završi sa igračkim danima.

U međuvremenu je Raduljica napravio odličnu košarkašku karijeru. Preko FMP-a, Borca iz Čačka, Efesa, Albe, Partizana, Azovmaša, Milvokija, Pandonga, Minesote, Panatinaikosa, Olimpije Milano i još tri manja klupa u aziji stigao u Crvenu zvedzu, gde je proveo poslednju sezonu. I dalje nije poznato da li će ostati u klubu, iako je prethodnog leta potpisao dvogodišnju saradnju. 

BONUS VIDEO: