HIT!

JE*** MI MATER... PRIČAĆEMO POSLE! Crnogorci razbijaju, a selektor PODIGAO ton: Psovke na tajm-autu! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Boško Radović je tražio od svojih košarkaša da budu fokusiraniji u završnici utakmice i tom prilikom je opsovao.

Izvor: Sportklub/Screenshot

Crna Gora igra sjajno na ovogodišnjem Mundobasketu i pobedom nad Egiptom (89:74) i zvanično je prošla u drugu fazu takmičenja, gde će imati dobre šanse da se domogne četvrfinala. Crnogorski selektor Boško Radović očigledno je pronašao pravu formulu u kojoj dobija najviše od zvezde tima Nikole Vučevića, a očigledno je da ume i da "podvikne" kada zakažu u zadacima, kao u jednom trenutku protiv Egipta.

Tako je tajm-aut Boška Radovića u poslednjoj četvrtini, kada se Egipat "približio" na 14 razlike, ozbiljno nasmejao sve one koji su jasno mogli da čuju šta je to poručio svojim igračima. Na košarkaše Crne Gore je to očigledno imalo i efekta pošto ih je razmrdalo i bez većih problema su došli do pobede.

"Pričaćemo posle... Da privedemo ovo kraju. Je**š mi mater, kako vidimo 15 razlike krećemo sa egzibicijama, šutevima, idejama najnovijim", kazao je Boško Radović na tajm-autu kada se obratio svojim igračima koji su se pomalo "zaigrali" i opustili u drugoj utakmici grupne faze Mundobasketa, međutim kvalitet je bio na njihovoj strani i nije bilo realno da će ih Egipat sustići u poslednjih pet minuta.

Crnogorce sada čeka duel sa Litvanijom za prvo mesto u grupi i "prenošenje bodova" u drugu fazu takmičenja gde će se pridružiti verovatno Amerikancima i Grcima, ako Novi Zeland ne napravi iznenađenje.


BONUS VIDEO: